وي افزود: هماکنون پزشکان و انديشمندان اثبات کردهاند که موسيقي به خصوص موسيقيهاي خاصي مثل آثار موتزارت، شوپن در تنظيم مسائل رواني انسانهايي که دچار مشکلات رواني شدهاند، تأثير گذارد حتي بعضي مواقع شخص با شنيدن اين آثار موسيقايي بهبود کامل يافته است.
اين آهنگساز ادامه داد: موسيقي سنتي ما به دليل داشتن ربع پردهها اگر درست تنظيم شود و در مسير درستي حرکت کند، ميتواند يکي از عوامل پيشرفت و حتي درمان رواني اين بيماران باشد.
خرم تصريح کرد: اگر بعضي نغمههاي ما با يک آواز و شعر مناسب به خصوص شعر عرفا خوانده شود ميتواند تاثيرگذار باشد.چرا که انسان از راه سمع و شنيدن ميتواند پرورش يابد.که اگر در راستاي صحيح از اين مقامات خصوصاً مقامات موسيقي ما استفاده شود، بسيار مؤثر خواهد بود.
اين نوازنده ويلن با بيان اينکه اهل موسيقي با ساز زدن ناگفتههاي دلشان را بيان ميکنند، اظهار داشت: به عقيده من اگر شخص معلول خودش ساز بزند، دلش با موسيقي آشنا ميشود که البته اگربه سمت موسيقيهاي مناسب هدايت شود در تنظيم روانشان مؤثرتر خواهد بود چرا که وقتي خودش با موسيقي در تماس باشد و آن را اجرا کند بهتر جذب روح و روان ميشود.
وي در خصوص برگزاري جشنواره موسيقي معلولان گفت: برگزاي اين جشنواره بسيار خوب است همين که اين افراد نظارهگر مخاطبان در سالن هستند که با آنها همدلي ميکنند بهترين مشوق است.که اين مسئله علاوه بر تاثير فراوان، آنها را متوجه ميکند که موسيقي خودشان را به طرف بالا ببرند.
خرم در پايان خاطر نشان کرد: اين اقدام بسيار خوبي است چرا که مردم را متوجه فعاليت هنري و موسيقايي معلولان ميکند.
براساس اين گزارش، دومين جشنواره موسيقي معلولان\"مهرآ\" در دو بخش رقابتي و جنبي شامل موسيقي سنتي، تلفيقي، نواحي، کلاسيک، پاپ و سرود به صور تکنوازي يا گروه نوازي برگزار ميشود ./120
انتهای پیام/